Ontdek de magie van de nieuwe Mega Matte Walvisgraat PVC-vloer! - Solza.nl
SOLZA

Ontdek de magie van de nieuwe Mega Matte Walvisgraat PVC-vloer!

Nu nieuw bij Floer de Mega Matte Walvisgraat PVC vloeren! Mega mat… wat is dat? Dat zullen wij eens haarfijn uitleggen in deze blog. Want waarom genoegen nemen met een glanzende of half gebakken matte vloer, wanneer je interieur kan stralen met een stijlvolle revolutionaire matte vloer? De huidige Walvisgraat PVC vloeren van Floer zijn namelijk nu beschikbaar in een MEGA matte afwerking!

Waarom kiezen voor mat?

Het antwoord is eenvoudig, mat is in! Matte vloeren hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Ze bieden een subtiele elegantie die de ruimte transformeert en een gevoel van rust en harmonie creëert. Bovendien komt de vloer volledig tot zijn recht, waardoor het design duidelijk zichtbaar wordt bij ieder lichtinval. Ook bij grote raampartijen blijft het design zeer realistisch zichtbaar en verandert de vloer niet in een glanzende spiegel. Op elke plek in je woning of kantoorpand genieten van het prachtige uiterlijk van jouw Walvisgraat PVC!

Mat Walvisgraat PVC Floer

Wat is het verschil met de huidige PVC vloeren op de markt?

Het verschil tussen het huidige PVC op de markt en de Mega Mat Walvisgraat PVC is opmerkelijk. Met zijn ultra matte afwerking biedt de Mega Mat PVC vloer een subtiel en rustig vloeroppervlak dat de ruimte op unieke wijze accentueert. Het geheim schuilt in de ultra-matte afwerking, die een ongeëvenaarde sfeer creëert. Helaas kan Floer het geheime recept voor deze extra matte planken uiteraard niet delen. Maar wees je bewust van het feit dat dit matte oppervlak zorgt ervoor dat de structuur en het patroon van de walvisgraat planken duidelijk naar voren komen, waardoor elke plank tot leven lijkt te komen.

Maar laten we vooral niet vergeten dat deze vloer ook praktisch is. De Mega Matte Walvisgraat PVC is van absolute A-kwaliteit en biedt duurzaamheid en gemak in het dagelijks leven!

Tip: Ben jij benieuwd wat het verschil is tussen visgraat en walvisgraat? Dat lees je in deze blog.

Ontdek de magie van de nieuwe Mega Matte Walvisgraat PVC-vloer

Een voorloper in de vloerenmarkt

De Floer Mega Matte Walvisgraat PVC vloer is een ware pionier in de markt, met zijn revolutionaire matheid die een nieuwe standaard zet voor vloerdesign. Met de Mega Mat PVC vloer geniet je van de perfecte combinatie van kwaliteit, subtiliteit en een ambiance die elke ruimte transformeert. Daarnaast is het super makkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor gebruik bij jouw vloerverwarming.

Dus, als je op zoek bent naar een vloer die niet alleen uniek en revolutionair is, maar ook een tijdloze elegantie en gemakkelijk onderhoud biedt, is de Mega Matte Walvisgraat PVC vloer de perfecte keuze. De collectie wordt in juni uitgebreid met populaire kleuren als de:

Daarnaast blijft de topkleur Orka Onbehandeld natuurlijk ongewijzigd beschikbaar in deze collectie.

Wil je alle opties in het echt bekijken? Deze vloeren zijn uiteraard te zien in onze showroom en verkrijgbaar bij Solza.nl!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024