MEGA MAT PVC & Ceramic Bead - Solza.nl
SOLZA

MEGA MAT PVC & Ceramic Bead

I want to lay you down in a ceramic bead of…. MEGA MAT PVC! Ga voor een tijdloze vloer en laat je verrassen door de Mega Matte Walvisgraat PVC van Floer. Deze PVC vloer is de toekomst voor iedere woonruimte of kantoorpand. Daarnaast hebben deze vloeren dankzij unieke productiewijze een bijzondere uitstraling die niet eerder is vertoond! In deze blog informeren we je graag verder over de Mega Matte vloer! Waarom is de vloer zo mat en hoe krijgt Floer dat toch voor elkaar? Neem een duik in deze blog en ontdek alles over de adembenemende Walvisgraat PVC van Floer.

MEGA MAT PVC & Ceramic Bead

Hoe is de Mega Matte Walvisgraat opgebouwd?

Laat je vloer shinen… of juist niet natuurlijk… en pak uit met de Mega Matte Floer Walvisgraat PVC. De glanswaarde van de PU-laklaag zorgt ervoor dat de vloer ultra mat is (zie het verschil op de afbeelding hierboven). Wij hebben tot nu toe een glanswaarde tussen de 3 en 5 gezien, met een enkele PVC vloer met een glanswaarde tussen de 5 en 7. Waar ligt dan de glanswaarde van de nieuwe Walvisgraat PVC? Hiervoor moeten we dieper duiken… En daar ontdekken we dat de PU-laklaag van de nieuwe Walvisgraat PVC maar liefst rond de 2 ligt! Combineer de PU-laklaag met een perfecte houtstructuur en de naam van de vloer wordt werkelijkheid: MEGA MAT PVC!

Mega Mat, maar wat nog meer?

De gloednieuwe visgraat vloeren in XL formaat zijn tevens voorzien van een Ceramic-Bead Technologie toplaag. Drukke huishoudens met huisdieren? Geen zorgen… de Ceramic-bead technologie dient als een reddingsboei voor het design van jouw PVC vloer. Deze geavanceerde toplaag zorgt voor een uitstekende krasbestendigheid, wat zeker belangrijk is voor een Mega Matte vloer! Hierdoor zal jouw vloer er als nieuw uit blijven zien, ook bij intensief gebruik! Uiteraard is PVC nooit 100% krasbestendig, vermijd daarom scherpe voorwerpen op je vloer en zorg dat de vloer regelmatig wordt stof gezogen. Toch een kras in de toplaag van jouw PVC? Je kunt de PU laag opfrissen met speciale reinigers en conditioners, neem hiervoor contact op met onze vloerspecialisten!

Welke vloeren zijn voorzien van een Mega Mat look?

Het merk Floer is in dit geval een echte voorloper in het introduceren van matte PVC vloeren. Binnen het assortiment van Floer, en dan specifiek binnen het Walvisgraat PVC assortiment, heeft men een flink altijd Mega Mat vloeren toegevoegd. Zie hier enkele voorbeelden;

MEGAMAT PVC WALVISGRAAT

De Mega Matte vloeren in het echt zien?

Enthousiast geworden over de Mega Matte XL Walvisgraat PVC? En wil je net als Floer een voorloper zijn met visgraat vloeren van de toekomst? Bezoek dan snel onze showroom in Alphen aan den Rijn en ervaar de unieke collectie zelf!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024