Showroom update Alphen a/d Rijn: Glas en licht - Solza.nl
SOLZA

Showroom update Alphen a/d Rijn: Glas en licht

Wederom tijd voor een update rondom de werkzaamheden in onze toekomstige showroom in Alphen aan den Rijn. Er zijn sinds onze laatste update enorm veel ontwikkelingen geweest en deze delen wij graag in deze blog.

Solza.nl Showroom Alphen aan den Rijn

Glazen wand voor kantoor

Naast dat wij in dit pand onze showroom realiseren zal dit ook gaan fungeren als ons hoofdkantoor. Vanuit hier zullen alle werkzaamheden rondom onze webshop worden uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan klantenservice, orderverwerking en administratie. Een prachtige manier om dit toch bij de showroom te betrekken is door het toevoegen van een glazen wand en deze is nu dan ook geplaatst. Zo is iedereen op kantoor betrokken bij de showroom en andersom. 

Solza.nl Showroom Alphen aan den Rijn

Extra buitenlicht

Boven de voordeur bevonden zich eerst stalen platen. Deze platen lieten geen licht door en dus zijn er prachtige ramen voor in de plaats gekomen. Een enorme hoeveelheid buitenlicht komt nu binnenvallen. Ideaal voor het bekijken van het effect van buitenlicht op vloeren. Zo kan men een nog betere indruk krijgen van de mogelijkheden van onze laminaat en PVC vloeren.

Solza.nl Showroom Alphen aan den Rijn

Verlichting in wasruimte

In de wasruimte zijn nu ook de eerste sporen van het "niet natuurlijke licht" te zien. Uiteraard moeten de plafonds met verlichting nog worden aangebracht, maar de verlichting achter onze ronde spiegel op de prachtige visgraatwand (met knipoog naar ons assortiment visgraat vloeren) in de wasruimte werkt al. Een leuk detail!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024