Solza lanceert Solza Akupanel akoestische wandpanelen! - Solza.nl
SOLZA

Solza lanceert Solza Akupanel akoestische wandpanelen!

De trend van het moment zijn de akoestische wandpanelen met een achterkant van zwart vilt en daarop gemonteerd latjes met een eikenhout of notenhout uitstraling. Solza.nl is hierin een van de grotere verkopers in de markt en voerde tot op heden de merken Floer Akupanel en Your Walls akoestische panelen. Vanaf heden is hier echter een mooi alternatief aan toegevoegd; Solza Akupanel wandpanelen!

Enorm aantrekkelijk geprijsd

Waar wandpanelen van de merken Floer en Your Walls over het algemeen wat hoger in de prijs zitten, zijn de wandpanelen van Solza een stuk aantrekkelijker geprijsd. Voor een prijs van €119,95 heb jij al een wandpaneel in huis. De wandpanelen worden altijd gratis aan huis geleverd en op werkdagen besteld vóór 12.00 uur is de volgende werkdag al in huis.

Solza Akupanel akoestische panelen

Een mooie grote afmeting

De akoestische wandpanelen hebben een mooi XL-formaat met een hoogte van 280cm en een breedte van 60cm. De wandpanelen passen hiermee in vrijwel elke ruimte en kunnen hiermee vaak een hele muur bedekken. Een unieke maatvoering in de markt!

De Akupanel wandpanelen kunnen zowel horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Het is net wat jouw voorkeur heeft. Benieuwd hoe je deze wandpanelen kunt monteren? Meer hierover lees in onze blog Akupanel monteren.

Drie populaire kleuren

Solza Akupanel wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende houten uitvoeringen en kleurstellingen. Zo is er een mooie variatie aan populaire kleuren binnen het assortiment. Binnnen het assortiment Solza Akupane wandpanelen tref je de volgende producten;

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024