Solza levert de vloeren voor nieuwbouw project The Mill in Woerden - Solza.nl
SOLZA

Solza levert de vloeren voor nieuwbouw project The Mill in Woerden

In The Mill te Woerden worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin. Vanaf het derde kwartaal van 2023 ben jij welkom op deze fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het station van Woerden. De verhuur is inmiddels gestart en Solza heeft de eerste vloeren inmiddels gerealiseerd.

Solza.nl is o.a. voor dit nieuwbouwproject een samenwerking aangegaan met De Koning Makelaars Woerden en is vaste leverancier in vloeren voor de nieuwe huurders van deze prachtige nieuwe appartementen.

The Mill bevat 72 appartementen in de middenhuur, die allemaal zicht hebben op een groene, gezamenlijke binnentuin. Buren en bewoners ontmoeten elkaar hier graag, al heeft ieder appartement ook zijn eigen balkon.

De appartementen variëren in oppervlakte van 52 tot 83 m2 en bieden daarmee een prettige leefruimte voor een- en tweepersoons huishoudens en jonge gezinnen! De woningen worden voorzien van een complete luxe badkamer en keuken. Solza.nl biedt deze bewoners advies op maat en verzorgd het hele proces omtrent de vloeren van A tot Z. De bewoners hebben na een persoonlijk adviesgesprek in de showroom te Alphen aan den Rijn de keuze kunnen maken uit een click PVC of laminaatvloer.

Nieuw-Middelland, de wijk waarin The Mill staat, ligt vlakbij het centrum en het NS station. Vroeger bevonden zich hier vooral bedrijven en kantoren, maar het gebied ondergaat een ingrijpende transformatie naar een groene, gevarieerde woon-werkbestemming. Daardoor is Nieuw-Middelland sterk in opkomst als populaire woonwijk, met The Mill als één van de toonaangevende ontwikkelingen.

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024