Welke Floorify ondervloer heb ik nodig? - Solza.nl
SOLZA

Welke Floorify ondervloer heb ik nodig?

Bij het kiezen van de perfecte vloer voor je ruimte is het selecteren van de juiste ondervloer vaak een stap die over het hoofd wordt gezien, maar die eigenlijk van cruciaal belang is. Of je nu gaat voor een strakke, moderne uitstraling of eerder de warme sfeer van hout verkiest, de ondervloer speelt een rol in het bereiken van het juiste gevoel en de prestaties die je wilt bereiken. In deze blog nemen we je mee op een reis door de wereld van Floorify ondervloeren, waarbij we de verschillende opties langslopen en je helpen bepalen welke ondervloer het beste bij jouw specifieke behoeften past. Van geluiddemping tot vloerverwarming, we hebben het allemaal voor je uitgezocht. Wel zo makkelijk!

Waarom een Floorify ondervloer bij mijn Floorify vloer?

Allereerst is het van belang om te benadrukken waarom men een Floorify ondervloer adviseert wanneer je voor een Floorify PVC vloer kiest. Wij adviseren een Floorify ondervloer bij een vloer van Floorify omdat je hiermee simpelweg het beste resultaat behaald. De vloeren van Floorify zijn immers getest in combinatie met deze ondervloeren en deze specifieke combinatie is dan ook de enige manier om de specificaties tot hun recht te laten komen. Daarnaast is het kiezen van de juiste ondervloer vaak ook belangrijk voor het behouden van de garantie op de vloerdelen. Heb jij een Floorify vloer, maar geen ondervloer van ditzelfde merk? Dan zal de garantie op deze vloer hoogstwaarschijnlijk komen te vervallen.

Welke Floorify ondervloer heb ik nodig?

Floorify Comfort ondervloer

Een rustige omgeving in huis begint met de juiste geluiddemping. Met de Floorify Comfort ondervloer ben je verzekerd van een optimale demping van contactgeluiden. Geen storend gerommel of hinderlijk gestommel meer - deze ondervloer minimaliseert niet alleen het doorklinken van loopgeluiden, maar zorgt er ook voor dat je kunt genieten van een vredige sfeer in elke hoek van je woning.

Maar dat is niet alles. De Floorify Comfort ondervloer belooft niet alleen stilte, maar ook een ongeëvenaard loopcomfort. Elke stap die je zet, wordt gedragen door de zachte, veerkrachtige eigenschappen van deze ondervloer. Het resultaat? Een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook zijdezacht en aangenaam aanvoelt onder je voeten. Of je nu haastig door je ochtendroutine gaat of ontspannen door je avondwandeling thuis loopt, het comfort dat deze ondervloer biedt, is ongeëvenaard.

10dB geluidsreductie

Speciaal voor bovenwoningen en appartementen waar geluidsreductie van groot belang is, is de Floorify Comfort ondervloer de ideale keuze. Met een indrukwekkende geluidsreductie van 21 dB volgens Europese meetnormen gaat deze ondervloer verder dan de wettelijke vereisten van 10 dB reductie. Dit betekent dat je met vertrouwen kunt genieten van je ruimte, wetende dat je aan de strengste geluidsnormen voldoet. En als kers op de taart is deze ondervloer gecertificeerd, wat garant staat voor zijn uitmuntende prestaties.

Geschikt voor vloerverwarming

De Floorify Comfort Underlay heeft nog een ander pluspunt: hij is uitstekend geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Met een warmteweerstand, ook bekend als de R-waarde, van 0,052 m² K/W, laat deze ondervloer de warmte van je vloerverwarming moeiteloos door de vloer stromen. Hierdoor is hij de ideale partner voor vloerverwarmingssystemen.

Welke Floorify ondervloer heb ik nodig?

Floorify Performance ondervloer

Wanneer het aankomt op het beschermen van je visgraat vloer, is er geen compromis mogelijk. Daarom is de keuze voor de Floorify Performance ondervloer van essentieel belang. Deze ondervloer biedt niet alleen een verhoogde bescherming ten opzichte van de Comfort variant, maar is ook speciaal ontworpen om jouw visgraat vloer met zijn vele klikverbindingen optimaal te beschermen.

Naast zijn beschermende eigenschappen schittert de Floorify Performance Underlay door uitstekende warmte-isolatie. Hij fungeert als een thermische barrière, waardoor de warmte in je kamer behouden blijft. Dit vertaalt zich niet alleen in energiebesparing, maar ook in een aangename en comfortabele temperatuur in je huis. Deze eigenschap maakt hem bovendien een uitstekende keuze voor gebruik in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

Met een opmerkelijk lage warmteweerstand van slechts 0,00934 m² K/W, laat de Floorify Performance ondervloer warmte moeiteloos door. Dit betekent een aanzienlijke energiebesparing en draagt bij aan een duurzame en efficiënte verwarming van je huis. Gecombineerd met de Floorify PVC-vloeren, realiseer je een totale warmteweerstand van 0,0239 m² K/W (bij een vloerdikte van 4.5 mm) of 0,0213 m² K/W (bij een vloerdikte van 4 mm)! Deze prestatie is vergelijkbaar met die van veel plak PVC-vloeren, wat aantoont hoe indrukwekkend de Floorify Performance ondervloer is.

Kies voor optimale bescherming, warmte en duurzaamheid met de Floorify Performance ondervloer. Laat je visgraat vloer stralen en geniet tegelijkertijd van een energie-efficiënt en comfortabel thuis, dankzij de geavanceerde eigenschappen van deze ondervloer. Bij Floorify streven we naar de hoogste kwaliteit en prestaties, zodat jouw vloerervaring ongeëvenaard wordt.

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024