Deze sterke vloeren zijn geschikt voor kantoor, showroom of kantine - Solza.nl
SOLZA

Deze sterke vloeren zijn geschikt voor kantoor, showroom of kantine

Ben jij op zoek naar een geschikte vloer voor op kantoor, in de showroom of in de kantine? Dan zijn er bepaalde wensen en eisen om rekening mee te houden. Bij Solza.nl doken wij speciaal voor jou al even in welke vloeren er voor dergelijke ruimtes, bestemmingen, toepassingen en gebruik geschikt zijn en wij leggen het een en ander duidelijk uit in deze blog. Wel zo fijn!

Click PVC is enorm geschikt

In veel gevallen heb je een zakelijke vloer te maken met een vloer die er tijdelijk, of in ieder geval korter dan in een woning, hoeft te liggen. Het is enorm handig om hier bij het kiezen van de nieuwe vloer rekening mee te houden. Om deze reden kiezen bedrijven vaak voor een click PVC vloer. Deze vloeren komen met de voordelen van een PVC vloer, maar kunnen relatief eenvoudig worden gelegd en eventueel verwijderd. Daarnaast zijn deze vloeren te verkrijgen in allerlei populaire legpatronen.

Sterk en onderhoudsvriendelijke werkvloer

Zoek jij een "hufterproof" vloer die goed te onderhouden is en lang meegaat? Denk dan eens aan Tegel PVC vloeren in grijs beton of antraciet zwart natuursteen kleur. Zeer geschikt als degelijke kantoorvloer, onderhoudsvriendelijke showroomvloer of makkelijke kantinevloer. Maar ook in entreeruimtes van bedrijfsgebouwen, (bij)keukens en praktijkruimtes van bijvoorbeeld fysiotherapeuten, fitnesscentra en kappers. Thuis in de bijkeuken of de entree is het echter ook een ideale vloer. Deze vloeren zijn enorm sterk en komen met een groot scala aan voordelen.

Plak PVC voor zakelijk gebruik

Een erg populaire vloerensoort voor zakelijk gebruik is het plak PVC. Uiteraard komt plak PVC met vele voordelen, die wij hieronder ook even voor je benoemen, maar ook het uiterlijk van deze vloeren speelt een enorm grote rol. Deze vloeren zijn namelijk te verkrijgen in verschillende legpatronen. Denk aan Tegel PVC, visgraat PVC en Walvisgraat PVC.

De voordelen van Plak PVC vloeren zakelijk gebruiken op een rij

Maar waarom zijn Plak PVC vloeren nu eigenlijk zo geschikt voor zakelijk gebruik? Hieronder hebben wij alvast enkele voordelen van deze vloeren op een rijtje gezet;

  • Zeer sterke vloeren en dus geschikt voor zakelijk gebruik.
  • Goed te dweilen, bestand tegen water en dus relatief weinig kosten en/of moeite in onderhoud.
  • Donkergrijze kleurstelling? Dan is vuil niet snel zichtbaar. 
  • Lijkt enorm op echt natuursteen of beton. Enorm geschikt om een luxe uitstraling neer te zetten op kantoor, in de kantine of in een showroom.
  • Vloerverwarming vriendelijk, geleid de warmte zeer goed. Ideaal voor het opstoken van een grotere ruimte.
  • Niet voor niets veel gebruikt in projectinrichting, denk aan vloeren in kantines, kantoren, en showrooms - snel te leggen door rechthoekige, grote vormen in XL formaat 120 x 60 cm of 90 x 45 cm afmeting.

Plak PVC vloeren gaan het langste mee

Plak PVC, ook wel Dryback PVC of Verlijmd PVC genoemd, is sterker dan Click PVC. Daarom raden wij onze plakbare PVC stroken aan voor jouw bedrijfsruimtes. Laat deze altijd leggen door een ervaren vloerenlegger men verstand van PVC. Zo heb je jarenlang plezier van jouw showroomvloer, kantinevloer of kantoorvloer. Is duurzaamheid en loopcomfort iets minder belangrijk in jouw situatie? Dan kun je eventueel ook kiezen voor een laminaatvloer in jouw kantoorruimte. We raden dit echter alleen aan als het voor tijdelijk of niet intensief gebruik is zoals bij een thuiskantoorvloer.

De voordelen van PVC vloeren (zakelijk) in een video

Ben jij minder van tekst en zie jij graag uitleg visueel en in een video? Geen paniek. Onze vrienden van het merk Floer hebben speciaal voor jou de voordelen van PVC vloeren uitgelegd in onderstaande video. Veel kijkplezier!

Laminaat is ook een optie

Een vloerensoort die je ook echt niet mag vergeten in je overwegingen zijn de laminaatvloeren in al haar kleuren en maten. Alhoewel laminaat over het algemeen minder goed tegen water kan dan bijvoorbeeld PVC vloeren is ook laminaat echt een aanrader voor bijvoorbeeld het kantoor. Laminaat is namelijk meer kastbestendig dan PVC. 

Een vloer met zo min mogelijk structuur

Wanneer we het hebben over een zo min mogelijke structuur, dan doelen wij hierbij ook een zo min mogelijke voelbare structuur. Wanneer je deze structuur van een vloer kunt voelen, dan betekent dit namelijk ook dat er in deze structuren makkelijker vuil blijft hangen. Heb jij binnen jouw bedrijf te maken met veel verkeer van buiten naar binnen? Dan is bij een vloer met veel structuur kans dat er zand en vergelijkbare soorten vuil blijven hangen in de structuur van de vloer. Door deze zelfde structuur is vervolgens ook het schoonmaken van deze vloer een stuk lastiger. Handig dus om rekening mee te houden!

Online bestellen of eerst een proefmonster

Bij Solza.nl bestel je eenvoudig A-kwaliteit plakbare PVC vloeren voor uw bedrijfspand, toonzaal, behandelruimte of kantine. Wij leveren binnen 24 uur vloeren bij je af, overal in Nederland en in België binnen 48 uur. Daarbij ben je zeker van veilige Thuiswinkel Waarborg leveringsvoorwaarden. Ben je er nog niet helemaal uit welke PVC kleur je wenst? Bestel dan eerst proefmonsters van de PVC bedrijfsvloeren die u aanspreken via Solza.nl. Op afspraak ben je ook welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn om alle mogelijkheden voor de nieuwe vloer in het kantoor, showroom, entree, behandelruimte of kantine te bespreken. Tot slot kun je ons ook bellen of e-mailen voor al jouw vragen.
Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024