De meest verkochte vloeren van 2023 - Solza.nl
SOLZA

De meest verkochte vloeren van 2023

De tijd vliegt en we zijn een behoorlijk eind onderweg in het jaar 2023. Tijd dus om wederom de balans op te maken welke vloeren het meest worden verkocht in deze jaargang. En wij zijn blij, want er werden in grote getalen vloeren afgenomen bij Solza.nl. Hieronder tref je een overzicht welke vloeren het meest werden gekozen.

10 meest verkochte vloeren 2023

1. Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld

De (tot nu toe) ongeëvenaarde Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat PVC vloer, een ware trendsetter op de hedendaagse vloerenmarkt. De kleurenvariatie maakt deze Walvisgraat PVC vloer een veelzijdige aanvulling voor elk interieur. Bovendien creëren de royale afmetingen van de planken een kalme en serene uitstraling. De Walvisgraat Orka Onbehandeld van Floer is een ware revolutie, met zijn bredere, grotere en langere ontwerp in vergelijking met traditionele visgraat vloeren. De indrukwekkende afmetingen van 15,2 cm breed en 91,4 cm lang ademen ruimtelijkheid uit en zorgen voor een ongeëvenaard gevoel van rust in huis, zonder concessies te doen aan de prachtige uitstraling die deze vloer biedt.

> Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat PVC bekijken!

Tip: Deze plak PVC vloer is ook te verkrijgen in een click PVC variant. Dit maakt de populairste vloer beschikbaar voor iedereen (zelfs huurwoningen en appartementen). Bekijk de Floer Walvisgrat Click PVC Orka Onbehandeld hier! 

10 meest verkochte vloeren 2023

2. Floer Landhuis Laminaat Onbehandelde Eik FLR-1029

De Floer Landhuis Laminaat Rustiek Eik 1029, een schitterende laminaatvloer met een eikenhouten uitstraling staat niet voor niets in de top meest verkochte vloeren van 2023. De natuurgetrouwe weergave van onbehandeld eiken zorgt bij deze soort Floer laminaat voor een verfrissende en warme sfeer in elke woning. Deze robuuste plank is gerealiseerd uit materialen van A-kwaliteit, met vakmanschap in Duitsland gerealiseerd. De indrukwekkende afmeting van 128,8 x 32,8 x 0,8 cm geeft de Floer Landhuis Laminaat Rustiek Eik een moderne en luxe uitstraling. Daarbij komt het feit dat laminaat niet breder te verkrijgen is dan bij deze vloer. Bovendien, dankzij de lage warmteweerstand van slechts 0.07m2K/W, is deze vloer perfect geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, waardoor comfort en stijl hand in hand gaan.

Wil je de Floer Landhuis Laminaat Rustiek Eik 1029 en andere Landhuis vloeren van Floer in levenden lijve ervaren? Breng dan zeker een bezoek aan onze ruime vloerenshowroom, waar we deze schitterende vloeren voor je hebben gelegd op de winkelvloer (groot oppervlak).

> Floer Landhuis Laminaat Onbehandelde Eik bekijken!

10 meest verkochte vloeren 2023 belakos

3. Belakos Palazzo Visgraat XL 72

De Belakos Palazzo Visgraat XL 72 heeft een royale breedte van 15.3 cm en een lengte van 76.5 cm, hiermee creëert deze vloer een prachtig visgraat patroon dat een weelderige uitstraling geeft aan elke ruimte. Deze PVC vloeren van Belakos zijn, net zoals andere PVC vloeren, waterbestendig. Hierdoor is deze vloer perfect geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken, zonder zorgen. Bovendien is de Belakos Palazzo Visgraat XL 72 vloer verkrijgbaar in zowel een plak PVC (dryback PVC) variant als een click PVC variant.

Floorify Visgraat Click PVC Anago F319 meest verkocht 2023

4. Floorify Visgraat Click PVC Anago F319

Deze visgraat vloer staat garant voor een hoge kwaliteit en doet je interieur stralen met een authentieke houtlook. De Floorify Visgraat Click PVC Anago F319 heeft een matte glans en een voelbare houtstructuur, waardoor je bij elke stap het gevoel hebt over echt hout te lopen (voor zover dit kan met click PVC). En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het PVC-materiaal een reeks praktische voordelen die deze vloer extra aantrekkelijk maken. Een win-win situatie!

Met afmetingen van 75.00 cm in lengte en 12.50 cm in breedte voegt de Floorify Visgraat Click PVC Anago F319 een elegante dimensie toe aan je leefruimte. De Floorify PVC vloer is schok- en vlekbestendig, waardoor je gerust kunt ademen als er een ongelukje gebeurt of als kinderen creatief worden met hun knutselwerk. Het schoonmaken van deze vloer is een fluitje van een cent, waardoor het onderhoud minimaal is.

> Bekijk de Floorify Visgraat Click PVC Anago F319 hier!

Floer Hybride Hout Visgraat Natuur Eiken FLR-5017 meest verkocht

5. Floer Hybride Hout Visgraat Natuur Eiken FLR-5017

De Floer Hybride Hout Visgraat Natuur Eiken is niet alleen een vloer die mooi is, maar ook nog komt met vele voordelen (vooral ten opzichte van parket). Deze vloer is zorgvuldig ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen en biedt een scala aan opmerkelijke eigenschappen. Met deze keuze krijg je namelijk:
  • De elegante uitstraling van authentiek parket
  • De functionaliteit en duurzaamheid van PVC en laminaat

Wat betreft vloerverwarming en -koeling, is de Floer Hybride Hout Visgraat Natuur Eiken de ideale optie. Dankzij de extreem lage warmteweerstand van slechts 0,07m2K/W verspreidt deze Hybride houten vloer de warmte van jouw vloerverwarming optimaal. Hierdoor geniet je van een heerlijk comfortabele en energiezuinige verwarming. Bovendien is de vloer ook geschikt voor vloerkoeling, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in huis, zelfs tijdens de warmste dagen.

> Bekijk de Floer Hybride Hout Visgraat Natuur Eiken FLR-5017 hier!

Floorlife YUP Sutton Herringbone Warm Natural

6. Floorlife YUP Sutton Herringbone Warm Natural

Ben jij op zoek naar een vloer met karakter voor in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor? Dan is de Floorlife YUP Sutton Herringbone Dryback Warm Natural 1503 Dryback PVC precies wat jij zoekt. Deze vloer is voorzien van een 4-MV (v-groef). Deze prachtige Floorlife PVC (plak/dryback) vloer van het merk Floorlife heeft een lengte van 76.50 cm en een breedte van 15.30 cm per plank. In totaal hebben deze vloerdelen een dikte van 0.025 cm. Daarnaast beschikt deze vloer over een pakinhoud van 1.87m2 per pak.

> Bekijk de Floorlife Yup Sutton Visgraat Warm Natural Dryback PVC hier!

Floorify Grote Tegel Click PVC Pebble Beach F030

7. Floorify Grote Tegel Click PVC Pebble Beach F030

Op zoek naar een tegelvloer met de voordelen van PVC? Ontdek de Floorify Grote Tegel Click PVC Pebble Beach, een vloer die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Met deze vloer haal je de weelderige uitstraling van mat beton in huis, zonder de onhandigheid die echt beton met zich meebrengt. Met zijn unieke afmetingen van 90 bij 60 cm en de verfijnde afgeschuinde voegen rondom de tegels, is de Floorify Grote Tegel Click PVC Pebble Beach een lust voor het oog. Deze tegels zijn werkelijk een meesterwerk.

Ondanks een slijtlaag van 0,55 mm bieden deze Floorify Click PVC Pebble Beach tegels een voelbare betonstructuur, waardoor ze tot in de details compleet zijn. Deze prachtige click PVC tegel is ook beschikbaar in een kleiner formaat, zodat je de perfecte keuze kunt maken die naadloos aansluit bij jouw stijl en behoeften.

 > Bekijk de Floorify Grote Tegel Click PVC Pebble Beach F030 hier!

Floorify XL Plank Click PVC Seychelles F100

8. Floorify XL Plank Click PVC Seychelles F100

De Floorify XL Plank Click PVC Seychelles brengt een vleugje warmte in je huis en onderscheidt zich met zijn grootse en unieke formaat. Wat nog indrukwekkender is, is dat deze vloer een minimale ecologische voetafdruk heeft, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van zijn schoonheid. Als baanbreker in de vloerenmarkt heeft Floorify als eerste een Rigid Click PVC-vloer geïntroduceerd, en deze ervaring en expertise stralen duidelijk door in het uiterlijk en de kwaliteit van de Floorify Seychelles.

Ontdek een verbluffende Click PVC-vloer met het uiterlijk van echt hout - ja, het is mogelijk! De Floorify Seychelles F100 heeft een uitstraling en textuur die bijna niet te onderscheiden zijn van een authentieke houten vloer. De natuurgetrouwe lijnen, noesten en voelbare houtstructuur van het decor zorgen ervoor dat je bijna vergeet dat dit een PVC vloer is. Een vloer met een houten uitstraling is tijdloos en past perfect in elk interieur, waardoor je interieur een blijvende aantrekkingskracht krijgt.

> Bekijk de Floorify XL Plank Click PVC Seychelles F100 hier!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024