Solza Akupanel nu ook in tegel formaat! Wat zijn de voordelen? - Solza.nl
SOLZA

Solza Akupanel nu ook in tegel formaat! Wat zijn de voordelen?

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur een opfrisser te geven, dan zijn de Solza Akupanel wandtegels een uitstekende keuze. Nieuw op de markt en met talloze voordelen, zijn deze designtegels een geweldige toevoeging aan elke ruimte. In deze blog zetten we de voordelen van de Solza Akupanel tegels voor je op een rij.

1. Fraaie designtegel voor verschillende toepassingen

Een van de belangrijkste voordelen van de Akupanel wandtegels is hun veelzijdigheid. Deze fraaie designtegels kunnen gebruikt worden op verschillende plekken in huis, zoals boven je bed, in de gang achter een kapstok, als achterwand in de keuken, als lambrisering of als tussenschot bij bureaus. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ze voegen gegarandeerd een vleugje stijl en klasse toe aan elke ruimte.

2. Geschikt voor volledige wandbekleding

Met een afmeting van 60x60cm zijn de Akupanel tegels ook ideaal om hele wanden van bijvoorbeeld 240-250cm hoogte te bekleden. Of het nu horizontaal, verticaal of in een wisselend mixpatroon is, de tegels passen naadloos in elkaar. Tussen de tegeldelen ontstaat een lijn die juist een extra dimensie aan het ontwerp geeft en een fraai visueel effect creëert.

3. Per stuk of in sets van 4

Bij Solza.nl koop je deze Akupanel wandtegels per stuk, maar kun je ze ook aanschaffen per set van 4 stuks. Het voordeel? Bij aanschaf van 4 stuks ben jij goedkoper uit dan wanneer je deze Akupanel tegels 60x60cm per stuk koopt. Zo zijn het dus nog goedkopere Akupanel wandpanelen. Ideaal voor wanneer jij meerdere tegels nodig hebt voor jouw project.

4. Eenvoudig te vervoeren en monteren

De tegels zijn niet alleen prachtig als toevoeging in het interieur, maar ze zijn ook nog eens praktisch. Door het tegelformaat van 60x60cm zijn ze gemakkelijk te vervoeren, zelfs door één persoon. Zo kunnen ze probleemloos in een lift of met de hand worden gedragen. Het monteren van de Akupanel wandtegels is ook een fluitje van een cent. Met een beetje handigheid kun je dit eenvoudig zelf doen, wat weer kosten bespaart op het inhuren van extra personeel.

> Lees hier meer over het monteren van Akupanel wandpanelen.

5. Kostenbesparend bij verzending van kleine aantallen

Een ander voordeel van de Akupanel tegels in dit formaat is dat ze veel goedkoper zijn om te versturen, vooral bij kleine aantallen. Dit is handig als je een specifiek aantal tegels nodig hebt en deze wilt laten bezorgen. De kosten voor verzending blijven beheersbaar, waardoor je nog meer kunt genieten van deze prachtige tegels zonder je zorgen te maken over hoge bezorgkosten. Bij Solza.nl is de verzendkosten van deze akoestische wandtegels hetzelfde als bij een gemiddelde pakketbezorging. Ideaal!

Akoestisch paneel 60x60cm Solza Akupanel

6. Handig formaat van 60x60cm

Tot slot is het formaat van Akupanel 60x60cm op zichzelf al een voordeel. Deze afmeting is een gangbare maat in veel interieurs, waardoor de Akupanel tegels gemakkelijk te combineren zijn met andere elementen in je huis. Hierdoor kun je ze naadloos integreren in je bestaande inrichting, wat het eindresultaat nog harmonieuzer maakt.

Kortom, de Akupanel wandtegels in tegelformaat zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar een fraaie, veelzijdige en kosteneffectieve oplossing om je interieur te verfraaien. Met hun designmogelijkheden, eenvoudige vervoer en montage, en handige formaat bieden deze tegels talloze manieren om je huis een unieke uitstraling te geven. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en transformeer je interieur met de prachtige Akupanel tegels!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024