Nieuw bij Solza: De Floer Legservice
SOLZA

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice

Oke DE perfecte Floer in het winkelmandje, maar… wie gaat deze prachtvloer leggen? De Floer Legservice via Solza natuurlijk! Onze nieuwe legservice wordt uitgevoerd door niemand minder dan Floer zelf! Ja dat lees je goed, de ervaren leggers van Floer komen persoonlijk jouw favoriete vloer leggen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan onze LEGblog over deze bijzondere samenwerking van Solza ⚒️ Floer!

Volledige ontzorging

Wat kan je eigenlijk verwachten als je een Floer legservice bij ons afneemt? Naast een hoge kwaliteit vloer die door een ervaren legger is geplaatst is garantie ook iets wat wij graag toevoegen. Omdat Floer bij afname van zowel een vloer van Floer als de legservice van Floer betrokken is bij elk aspect van het traject ben jij er zeker van dat jouw vloer voldoet aan de garantievoorwaarden. Daarnaast komt het gehele proces te liggen bij één verantwoordelijke partij wat jou enorm veel communicatie kan besparen. Wel zo fijn!

Heb je toch een kleinigheid wat niet helemaal perfect voelt of heb je vragen over je splinternieuwe Floer? Maak je dan geen zorgen want onze deur (of telefoonlijn) en die van Floer zijn altijd open!

Nu jij je favoriete Floer hebt gekozen is het tijd dat Solza en Floer de show stelen. Samen met jou wordt er een datum of periode geprikt waarin de legservice moet plaatsvinden. Met de professionele parketteurs van Floer is jouw ruimte in no-time gefloerd! Nu vraag je je vast af waar jij als klant zelf voor moet voorbereiden. Geen zorgen… Uiteraard nemen Solza en Floer het zware werk over, maar er zijn enkele punten waar je als klant alvast rekening mee kan houden.

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice

Efficiënt legproces

Voor een efficiënt legproces adviseren wij dat de ruimte exclusief is voor onze legteam. Dit betekent dat tijdens het legmoment geen andere klussers, werknemers in de ruimte aanwezig dienen te zijn. Ook meubels dienen de ruimte te verlaten voor het legspektakel. Het is namelijk belangrijk dat de ruimte tijdens het plaatsen van de ruimte geheel leeg en veegschoon wordt opgeleverd voor het beste resultaat! Communicatie is the missing piece voor een perfect geplaatste vloer. Heb je eventuele verzoeken of zorgen hebt, laat het ons weten! We willen graag samen ervoor zorgen dat alles feilloos verloopt!

Voor welke vloeren beschikbaar?

De Floer Legservice is beschikbaar voor alle soorten vloeren in het assortiment van Solza en Floer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bekende vloeren zoals de Floer Orka Onbehandeld te laten leggen, maar ook om een Floer laminaatvloer te laten leggen. Hierbij zullen de verschillende teams van Solza en Floer zo nauw mogelijk met elkaar samenwerken om jou de vloer van je dromen te bezorgen.

Exclusief voor Floer vloeren

Maar wat maakt de Floer legservice nu speciaal en wat is het verschil van de standaard legservice? Het unieke aan deze samenwerking is dat de Floer legservice exclusief zijn ontworpen voor de vloeren van Floer. Dit betekent dat elk detail van de vloer bekend is bij het legteam. De premium legservice is dus alleen beschikbaar voor de gelukkige eigenaar van de bijzondere Floer vloeren!

Klinkt goed, toch? Wacht nu niet langer en vraag gemakkelijk een legservice aan bij Solza door Floer! 🌟🏠🎉

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024