Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat nu ook in click PVC verkrijgbaar! - Solza.nl
SOLZA

Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat nu ook in click PVC verkrijgbaar!

Vanaf nu verkrijgbaar bij Solza is de Floer Walvisgraat Click PVC in de Orka Onbehandeld uitvoering, met een handige klikverbinding waardoor je het zelf kunt leggen en waarbij je geniet van een levensecht licht eiken uiterlijk! De Walvisgraat Click PVC Orka Onbehandeld biedt dezelfde look en feel als de populaire Floer Orka Onbehandeld Plak PVC variant. Deze laatstgenoemde is al jaren één van de meest verkochte vloeren in de markt. Deze is nu, naast plak PVC, dus ook beschikbaar in click PVC. Ideaal voor bijvoorbeeld in appartementen of wanneer je de vloer zelf wil gaan leggen!

Een échte kwaliteitsvloer

Het Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat Click PVC is een indrukwekkende vloerkeuze voor zowel huishoudelijke als commerciële en industriële toepassingen. Met een slijtlaag van 0,55 mm en een gebruiksklasse van 23/33/42 biedt deze extra grote visgraat klik PVC duurzaamheid en veelzijdigheid. Met de juiste ondervloer geniet je maar liefst van 20 jaar garantie op deze prachtige vloer. Bovendien is het Walvisgraat Click PVC - Orka Onbehandeld perfect geschikt voor installatie op vloeren met vloerverwarming of -verkoeling, dankzij de lage warmteweerstand van slechts 0,039 m2K/W. Kortom, deze vloer combineert stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak voor een langdurige en comfortabele vloerervaring. Dankzij hun 'rigide mineral core' leggen ze uiterst stabiel en zijn ze bovendien volledig waterdicht.

Wij adviseren de volgende ondervloer in combinatie met het Floer Click PVC assortiment;

Duurzaam op alle vlakken

Het Floer Walvisgraat klik PVC vloerensysteem onderscheidt zich door zijn milieuvriendelijke productie en voldoet aan strenge milieu-eisen. Met keurmerken zoals Eurofins, Emissiewaarde (A+), Green Guard en FloorScore wordt duidelijk aangetoond dat deze vloeren op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Bovendien zijn ze ftalaatvrij geproduceerd, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Met deze keurmerken en milieuvriendelijke eigenschappen biedt het Floer Orka Onbehandeld Walvisgraat Click PVC vloersysteem niet alleen stijl en duurzaamheid, maar ook gemoedsrust voor de bewuste consument die waarde hecht aan zowel kwaliteit als het milieu.

Zelf leggen? Dat kan!

Deze vloeren zijn uitgerust met een speciaal ontworpen Unidrop klikverbinding, wat in combinatie met hun Rigid Mineral Core zorgt voor een moeiteloze installatie, zelfs voor de doorgewinterde doe-het-zelver. De extra grote visgraat klik PVC vloeren met afmetingen van 90 cm in lengte en 15 cm in breedte, overtreffen aanzienlijk hun kleinere tegenhanger, het visgraat klik PVC. Zowel het ruimere formaat als de uiterst matte MEGAMAT afwerking dragen bij aan het authentieke licht eiken design van deze klik PVC walvisgraat vloeren.

MEGAMAT PVC? Wat is dat eigenlijk?

Het verschil tussen het huidige PVC op de markt en de Mega Mat Walvisgraat PVC, zoals bij deze Floer Orka Onbehandeld Click PVC, is opmerkelijk. Met zijn ultra matte afwerking biedt de Mega Mat PVC vloer een subtiel en rustig vloeroppervlak dat de ruimte op unieke wijze accentueert. Het geheim schuilt in de ultra-matte afwerking, die een ongeëvenaarde sfeer creëert. Helaas kan Floer het geheime recept voor deze extra matte planken uiteraard niet delen. Maar wees je bewust van het feit dat dit matte oppervlak zorgt ervoor dat de structuur en het patroon van de walvisgraat planken duidelijk naar voren komen, waardoor elke plank tot leven lijkt te komen.

Meer lezen over de MEGAMAT afwerking? Dat kan hier;

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024