Showroom Update Alphen a/d Rijn: Egaliseren en vloeren - Solza.nl
SOLZA

Showroom Update Alphen a/d Rijn: Egaliseren en vloeren

Wederom tijd voor een update rondom de werkzaamheden in onze toekomstige showroom in Alphen aan den Rijn. Er zijn sinds onze laatste update enorm veel ontwikkelingen geweest en deze delen wij graag in deze blog.

Showroom Update Alphen ad Rijn Egaliseren en vloeren

Egaliseren ondergrond

Alhoewel wij in onze showroom géén plak PVC vloeren op de grond kunnen plaatsen bleek het toch noodzakelijk om de ondergrond te egaliseren. Er zat simpelweg teveel verschil in de ondergrond waardoor op den duur de vloeren anders zouden kunnen reageren dan wij zouden willen. Wij streven naar "nothing but the best" en hebben dus ook hier, net zoals wij onze klanten adviseren, het zekere voor het onzekere gekozen. Het resultaat van het egaliseren is een prachtige egale ondergrond geworden waar wij onze vloeren mooi vlak op kunnen gaan leggen. Stiekem is het bij het egaliseren altijd genieten van de prachtige spiegel die er ontstaat. 
Showroom Update Alphen ad Rijn Egaliseren en vloeren

Stapelen en acclimatiseren vloeren 

Wij adviseren onze klanten altijd om de betreffende vloeren die gelegd gaan worden minimaal 48 uur te laten acclimatiseren in de betreffende ruimte. Daar wij beginnen met het leggen van de visgraat laminaat vloeren in ons kantoor zijn deze eerst netjes gestapeld in "hashtag-verband" zodat deze prachtige vloeren konden wennen aan de ruimte waar zij in komen te liggen. 
Showroom Update Alphen ad Rijn Egaliseren en vloeren

De eerste vloer gaat er in!

Toen voorbereidingen als het egaliseren van ons pand en het acclimatiseren van de te leggen vloeren waren getroffen konden onze vakmensen beginnen met het leggen van de eerste vloer in ons kantoor. Dit is een prachtige visgraat laminaat vloer van het merk Floer, om precies te zijn de Floer Visgraat Laminaat Mat Wit Eiken Fastclick 1605.

Blijf op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van ons project en graag de resultaten van ons werk zien? Het resultaat van ons kantoor, en andere projecten, zullen wij in onze eerstvolgende blog met je delen. Hou onze socials dus in de gaten!
Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024