Showroom update Alphen a/d Rijn: Lichtbak en partners - Solza.nl
SOLZA

Showroom update Alphen a/d Rijn: Lichtbak en partners

Aan onze showroom in Alphen aan den Rijn wordt nog steeds erg hard gewerkt. Sinds de laatste update op onze blog volgen de ontwikkeling zich razendsnel op. Dit alles naast onze webshop die inmiddels grote aantallen bezoekers en geïnteresseerden binnen ziet komen. In deze blog zullen we wederom iets meer prijs geven omtrent alle ontwikkelingen die zich de afgelopen tijd hebben voorgedaan rondom onze vloerenwinkel in Alphen aan den Rijn

 Vloerenwinkel Alphen aan den Rijn

Lichtbak aan de voorgevel

De eerste tekenen van de Solza.nl showroom in Alphen aan den Rijn worden nu ook zichtbaar voor voorbijgangers. Afgelopen week is namelijk een lichtbak met daarop het logo opgehangen aan de gevel van het pand. Het pand is nu herkenbaar vanaf de weg. Een lichtbak die wanneer het donker is buiten netjes zal worden verlicht en die zal worden voorzien van stroom vanuit onze zonnepanelen.

vloerenzaak Solza.nl alphen aan den rijn

Partners voor onze showroom

Ook hebben we de afgelopen tijd enorm ons best gedaan voor het toevoegen van zoveel mogelijk partners die, na de opening, te zien zullen zijn in onze showroom in Alphen aan den Rijn. We zijn enorm blij om te kunnen melden dat alle merken die wij hierover spreken graag zichtbaar willen zijn in onze showroom. Merken waar wij tot nu toe al rond mee zijn en die dus zichtbaar zullen zijn in onze showroom zijn (onder andere) VTWONEN, Floer, Vivafloors, Floorlife en Hoomline. Naar verwachting zullen er op korte termijn nog meer volgen.

De complete collectie van Floer

Het merk Floer zal in de nieuwe showroom goed vertegenwoordigd zijn. Zo zullen niet alleen al hun vloeren, zoals bijvoorbeeld de populaire walvisgraat PVC en walvisgraat laminaat collecties, te zien zijn. Wij voegen aan onze showroom namelijk ook de Akupanel wandpanelen van Floer toe. Je kunt dus echt uitgebreid de artikelen uit het assortiment van Floer bekijken.

Het PVC assortiment van VTWONEN

Bij Solza.nl zijn wij ook erg trots op het feit dat wij een samenwerking hebben mogen aangaan met het bekende merk VTWONEN. Solza.nl zal zowel online als offline officieel dealer worden van de complete VTWONEN PVC collectie. Mooie PVC vloeren die uiteenlopen van een Hongaarse punt tot een visgraat patroon. 

Binnenkort zijn we uiteraard weer terug met een nieuwe update!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024