Showroom update Alphen a/d Rijn: Verwarming, verkoeling en stroom - Solza.nl
SOLZA

Showroom update Alphen a/d Rijn: Verwarming, verkoeling en stroom

Zoals wellicht bekend is Solza.nl bezig met het realiseren van een gloednieuwe showroom in Alphen aan den Rijn. Een hele klus, want we willen niets aan het toeval overlaten. Ook delen we graag hoe we vorderen. Daarom een update omtrent de werkzaamheden die tot nu toe zijn uitgevoerd. Leuk om te lezen!

Showroom Alphen aan den Rijn

De afgelopen periode zijn de vakmannen bezig geweest met het aanbrengen van een hele boel buizen en installaties voor het mogelijk maken van onze verwarming en verkoeling via het plafond. De lucht wordt aangevoerd vanaf apparaten op het dak en komt zuiver de showroom in. Deze installatie gebruiken wij voor zowel het verwarmen als het verkoelen van de ruimte. Bijkomend voordeel? Geen verbruik van gas. Toch fijn in deze tijden!

Showroom Alphen aan den Rijn

Daarnaast is er hard gewerkt aan het toevoegen van (extra) stroompunten. Zo kunnen wij op meerdere plekken in de showroom zitten met onze klanten. Het stroom zal overigens worden opgewekt door de zonnepanelen die zijn aangebracht op het dak van het pand. Lekker zuinig!

De komende tijd staat in het teken van de laatste stukken aftimmeren en afwerking. De volgende fase zal bestaan uit het inhangen van het (deels) verlaagde plafond en het inbouwen van onze steellook glazen wanden. Wij zijn benieuwd en houden jullie uiteraard op de hoogte op onze blog en social media!

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024