Solza opent officieel deuren van showroom in Alphen aan den Rijn! - Solza.nl
SOLZA

Solza opent officieel deuren van showroom in Alphen aan den Rijn!

Afgelopen zaterdag 11 februari opende wij, van vloerenwinkel Solza.nl, de deuren van onze eerst showroom in Alphen aan den Rijn. Onze gloednieuwe showroom werd feestelijk geopend door Dennis Mulder, voormalig presentator van het TV-programma Eigen Huis & Tuin. Vanaf heden kunnen klanten van Solza.nl naast dat zij terecht kunnen op de webshop met ruim 1500 producten ook terecht in de showroom. Bezoek aan de showroom gaat bij voorkeur op afspraak. Op deze manier kunnen wij bezoekers voorzien van een gratis parkeerplaats voor de deur en een specialist die kan voorzien in advies op maat. Een bezoek aan de showroom plan je in via deze pagina.

Vloerenwinkel Solza opent showroom in Alphen aan den Rijn

Oprichter Jorik van der Heide vertelt: ,,Het ondernemen kriebelde bij mij al een tijdje. Zelf ben ik een geboren en getogen Alphenaar. Dat maakt het voor mij nu extra leuk dat ik mijn bedrijf kan runnen vanuit mijn eigen stad. Het nieuwe pand zal naast haar functie als showroom ook gaan functioneren als hoofdkantoor van ons bedrijf. We hebben inmiddels de eerste klanten al mogen ontvangen in de gloednieuwe showroom. We proberen echt tijd vrij te maken voor elke klant en werken daarom op afspraak. De opening was een prachtige dag. We kregen gelukkig veel complimenten over de inrichting en de producten. Dus die complimenten steken we vast in onze zak."

Solza opent officieel deuren van showroom in Alphen aan den Rijn!

In de nieuwe showroom kunnen diverse producten worden bekeken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan vloeren van (o.a.) de merken Floer, Floorlife, Vivafloors, vtwonen, Hoomline, Sense en Douwes Dekker. Maar ook aan andere soorten producten zoals bijvoorbeeld onze populaire Akupanel wandpanelen.

Zien wij jou binnenkort ook in onze gloednieuwe showroom?

Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024