Wat kost keramisch parket? - Solza.nl
SOLZA

Wat kost keramisch parket?

Overweeg jij de aanschaf van een nieuwe vloer en heb jij hiervoor keramisch parket op het oog? Dan zijnde kosten uiteraard een belangrijk element in het maken van je keuze. In deze blog geven wij je inzicht in welke kosten er komen kijken bij de aanschaf van keramisch parket. Hoeveel kost keramisch parket? Is keramisch parket duur? En met welke bijkomende kosten dien je rekening te houden? Al deze vragen zullen wij voor je beantwoorden. Wel zo makkelijk!

Hoeveel kost keramisch parket?

Gemiddeld kun je keramische vloertegels (met houtlook) aanschaffen tegen een prijs die ongeveer varieert van 40 euro per m2 tot 70 euro per m2. Je hebt zelf uiteraard enorm veel invloed op welke prijs er voor jou zal gaan gelden. Over het algemeen heeft een verschil in prijs te maken met of het gaat om gangbare maatvoeringen of niet, hoeveel materiaal en arbeid er nodig is voor de productie en vergelijkbare elementen. 

Populair

Yzina Keramisch Parket 25x150cm Amsterdam Wood Room

Jij wilt graag een onderhoudsvrije en duurzame vloer kopen en houdt van de warme kleuren en uitstraling van hout, maar niet van de nadelen van een houten vloer? Met het keramische parket Amsterdam Wood Room van Yzina kies je voor het beste van beide.

Meer over dit product!

 

Is keramisch parket duur?

Of keramisch parket duur is kan in de mening van elke persoon verschillen. Wanneer je kiest voor een keramisch parket vloer weet je dat je een investering doet voor de langere termijn. Dit zijn immers geheel andere vloeren dan een goedkope vinylvloer op rol. Je wilt hier lang mee gaan doen en hier is de kwaliteit van deze tegels dan ook op toegespitst. Wil jij tegen van echte hoge kwaliteit? Let dan op of de tegels gerectificeerd zijn en hoe vaak een tekening zich op een tegel herhaalt. 
Wat kost keramisch parket?

Kosten voor legservice

Met de kosten voor enkel de vloertegels zelf ben je er echter nog niet helemaal. Tenzij je de vloer zelf wenst te gaan leggen, komen hier namelijk ook nog kosten voor arbeid bij en materialen die nodig zijn voor het leggen van de vloerdelen. Wij adviseren hierin over het algemeen aan te houden (ruwe schatting) dat de arbeid ongeveer even duur zal zijn als de m2-prijs van de keramische vloertegels. Neem jij keramische tegels met houtlook en een rechte strook? Dan zullen de kosten voor de arbeid bijvoorbeeld een stuk minder zijn dan bij keramisch parket visgraat.

Kosten keramisch parket Yzina

Bij Solza.nl zijn wij officieel Yzina keramische parket dealer en dus is het voor relatief eenvoudig om inzicht te geven in de kosten die deze prachtige vloertegels met zich meebrengen. Uiteraard liggen de kosten die je dient in te calculeren voor deze soort vloeren sterk aan welke variant je hiervan wenst te hebben. Binnen het assortiment van Yzina is het al mogelijk om keramisch parket aan te schaffen tegen een prijs van €40 per m2. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een variant die ongeveer €55 per m2 kost. Je hebt hier zelf dus enorm veel invloed op. Eén ding is echter zeker; De keramische vloertegels van Yzina zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.
Meer blogs...
Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand

Dit zijn de vloertrends in 2024 - Solza.nl

Dit zijn de vloertrends in 2024